Meld je aan voor een gratis strategiesessieJe hebt nog niet de klanten op jouw ideale niveau en vraagt nog niet de prijzen die je met weinig klanten al een topinkomen opleveren

Positioneer jezelf bovenaan de markt en zie je inkomen én vrije tijd direct stijgen

Je kunt je hieronder opgeven om geselecteerd te worden voor een telefonische strategiesessie. Hierin bespreek ik met je:

Met welke strategie je in jouw situatie je winst en vrije tijd direct kunt verveelvoudigen

Welke kansen ik voor je zie om voor jouw talenten, expertise en ervaring een veel hoger bedrag te kunnen vragen

Wat er in jouw situatie nog voor nodig is om je succesvol bovenaan de markt te positioneren

VRAAG JOUW SESSIE AAN

In de afgelopen jaren hielp ik tientallen ondernemers om meer te verdienen in minder tijd met een high-end positionering.   

Ik heb een achtergrond in de modewereld, waarin ik steeds weer zag hoe je met presentatie en branding een product high-end kunt positioneren. Kleding en cosmetica zijn misschien wel het beste voorbeeld van producten waarbij positionering allebepalend is voor de prijs die je kunt vragen. 

Als ervaren blogger koos ik ervoor me verder te specialiseren in copywriting en personal branding. I walk the talk: mijn bedrijven heb ik volledig opgebouwd door mezelf met sterke taal én beeld online zichtbaar te maken.

Waarbij ik er met mijn huidige bedrijf voor koos niet low-end (dus onderaan de markt, met een laaggeprijsd aanbod), maar juist high-end te beginnen. Dit gaf me een enorme vliegende start, want mijn omzet ging direct x3 terwijl ik minder hard werkte.

Deze strategiesessie is specifiek voor jou als je:

Al een goede omzet draait, van bijvoorbeeld €100.000,- of meer

Je dienst al verkoopt in de vorm van programma’s of trajecten

Al wat expertstatus hebt opgebouwd en/of al zichtbaar bent, online of offline

Graag nodig ik je uit voor een gratis, telefonische strategiesessie. Op voorhand stel ik je een aantal vragen om te toetsen of een strategiesessie nu passend is én zodat we beiden goed voorbereid het gesprek in gaan.

Druk op de knop hieronder om de vragen te beantwoorden, en je aanvraag voor een strategiesessie te versturen.