Meld je aan voor de gratis Online MasterclassHoe je juist nu je programma’s voor hoge bedragen verkoopt, zodat je inkomen blijft groeien

Gratis online masterclass voor coaches en consultants die zich bovenaan de markt willen positioneren

Tijdens deze online masterclass leer je:

De 3 succesfactoren voor een onweerstaanbaar aanbod, waar mensen juist nu hoge bedragen in willen investeren

Wat je marketing mega aantrekkelijk maakt voor high-end klanten, zodat je de juiste leads krijgt

Hoe je kunt omgaan met de bezwaren die mensen nu kunnen hebben (zoals: ‘We willen eerst afwachten hoe deze crisis zich verder ontwikkelt’)

De masterclass geef ik op 1 en 2 april in de middag. Gratis, maar niet voor iedereen.

Ik wil dat deze echt past bij wat jij nu nodig hebt, want ik neem jou en mijn tijd serieus. Daarom is deze online masterclass specifiek voor ondernemers in coaching of consultancy met al een succesvol bedrijf die niet nu (nog) harder willen hoeven werken. Geldt dit voor jou en wil je erbij zijn? Ik ben heel enthousiast om je te helpen!

powered by Typeform

In de afgelopen jaren hielp ik tientallen ondernemers om meer te verdienen in minder tijd met een high-end positionering.  

Ik heb een achtergrond in de modewereld, waarin ik veel leerde over presentatie, uitstraling en positionering. Kleding en cosmetica zijn misschien wel het beste voorbeeld van producten waarbij positionering allebepalend is voor de prijs die je kunt vragen.

  • Klanten in mijn jaartraject verkochten kort nadat ze waren ingestapt bijvoorbeeld programma’s van €25.000,-  per klant of €5000,- per maand. 
  • Ik heb het proces zelf doorlopen. En ging binnen zeven maanden van freelancen voor €50,- per uur naar het verkopen van mijn eigen traject voor €13.000,- per klant.
     
  • Ik hielp klanten die zélf enorm goed zijn in ondernemen, marketing en sales, maar niet gespecialiseerd in het verkopen van programma’s voor hoge prijzen (€10.000,-, €25.000,- of meer). Dit vraagt marketing- en verkoopvaardigheden op een nieuw niveau.