Ben jij een ervaren coach, trainer, adviseur of consultant? Heb je al bewezen successen behaald als ondernemer, maar verlang jij ernaar om:

 • Minder hard te werken, zodat je meer tijd hebt voor jezelf, gezin, sociale leven en andere dingen die je belangrijk vindt in het leven? 
 • Te werken onder je eigen voorwaarden, in plaats van die van je klanten/opdrachtgevers? 
 • Je omzet verder te verhogen en je kosten te verlagen, zodat je meer winst overhoudt?

Meld je aan voor een groeigesprek (t.w.v. €247,-) met mij persoonlijk, dat ik tijdelijk gratis aanbied.

In dit groeigesprek krijg je:

 • Ideeën om meer vrijheid te creëren in je bedrijf
 • Inzicht in wat de groei van je bedrijf nu tegenhoudt
 • Een wake-up call voor de kansen die je in je bedrijf laat liggen

“Ik ging open het groeigesprek in en had vooraf geen verwachtingen. Tijdens het gesprek besefte ik me onmiddellijk dat de weg die ik nu bewandel niet de juiste is. Ik kreeg het inzicht dat ik op de manier waarop ik nu werk niet genoeg ga verdienen en dat dat anders moet. Ik ervaarde Suzanne als gezellig en realistisch. Ze gebruikte haar coachingstechnieken om op de juiste moment naar diepere lagen te gaan en kon me goed wijzen op mijn blinde vlekken. Waar ik dankbaar voor ben na ons gesprek, is dat ik de keuze heb gemaakt om met Suzanne samen te werken”.

Lindsay Domen, people manager

“Ik zag op social media meerdere video’s van Suzanne die ik interessant vond. Over hoe je minder op uren moet focussen en je diensten beter kunt verkopen bijvoorbeeld. Daarom besloot ik met haar in gesprek te gaan. Het gesprek heeft me ideeën gegeven over hoe ik mijn diensten op een andere manier kan aanbieden, waardoor ik met meer klanten meer geld kan verdienen. Suzanne bleef doorvragen, was geduldig en snapte goed hoe mijn bedrijf/werkzaamheden in elkaar zitten. Mijn complimenten!”

André Scholten, strategic technical analytics specialist

“Voordat ik het gesprek aanging met Suzanne, had ik al een voorkeur voor iemand die me ook een aanbod had gedaan. Tijdens ons gesprek veranderde dat. Door ons gesprek ben ik met andere ogen naar ‘het kunstje’ gaan kijken. Suzanne merkte goed op dat mijn vertrouwen geschaad is en dat ik daardoor dingen ben gaan vermijden. Dat was voor mij een eye opener. Ik vond haar heel gevat, ze weet goed hoe ze het gesprek aan moet pakken. Ze deed het op een manier die voor mij goed werkte en waardoor er een omslag bij mij ontstond. Dat vond ik heel sterk en daarom wil ik ook graag met haar in zee gaan. Ik ben dankbaar voor de eye openers die Suzanne me heeft gegeven. Niet alleen het wantrouwen, maar ook oordelen die ik had zijn deels weggenomen”.

Mira den Breejen, gewichtsconsulent

Een groeigesprek is geschikt voor jou als je:

 • Geen starter meer bent en eraan toe bent om door te groeien met je bedrijf
 • Heel goed wilt verdienen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van je leven
 • Ambitieus, moedig, vastberaden en investeringsbereid bent

Een groeigesprek is niet voor jou als je:

 • Helemaal tevreden bent met hoe je bedrijf nu is
 • Ervan overtuigd bent dat je alles alleen moet kunnen
 • Graag heel hard wilt blijven werken