Ben je overtuigd van je dienst of product, maar worstel je nog met je marketing en sales? Of twijfel je over hoe je jouw kennis en visie goed kunt vermarkten als ZZP’er? Ben je ambitieus en wil je graag groeien, maar blijf je op hetzelfde niveau hangen met je bedrijf?

Ook jij kunt veel beter verdienen met je bedrijf aan de klanten waar je het liefste mee werkt. Zonder dat je harder hoeft te werken! Wil je leren hoe? Geef je dan op voor een groeigesprek.

In dit groeigesprek krijg je:

  • Ideeën over hoe je ervoor kunt zorgen dat je alleen nog maar hoeft te werken met de leukste klanten
  • Inzicht in wat je nu tegenhoudt om je bedrijf te laten groeien
  • Suggesties voor acties die je direct kunt ondernemen om meer te verdienen

Ik geloofde wel dat er dingen uit het gesprek zouden komen waar ik wat aan zou hebben, maar toch verliep het gesprek boven verwachting. Suzanne stelt scherpe vragen en is confronterend. Ik heb belangrijke inzichten gekregen over wat ik niet meer zou moeten doen en wat nu écht mijn passie is. Suzanne is kritisch, duidelijk, kan goed luisteren en is sterk in ‘connecting the dots’. Ik raad zeker aan om met haar in gesprek te gaan’.

Annegien van den Ende, videomarketeer en eigenaar Monkey Motions

Ik had verwacht dat het een verkooppraatje zou worden, maar ik heb het gesprek heel positief ervaren. Dat kwam omdat ik echt het gevoel had dat Suzanne mij begreep en kon meevoelen in mijn obstakels. Ook al is ze een stuk jonger dan ik, we ‘levelden’. Een mooi inzicht dat ik nogmaals kreeg, is dat je krijgt wat je denkt. Als je denkt dat je niet veel kunt verdienen, dan kun je het ook niet. Ik zou het groeigesprek zeker aanraden aan ondernemers die verder willen groeien”.

Brigitte Schapendonk, tekstschrijver en tassenmaker

Ik liet het gesprek op me afkomen, maar had een kleine reserve omdat ik dacht dat het commercieel zou zijn. Het gesprek heeft me meer inzicht gegeven in mijn eigen blokkades op de weg naar zakelijk succes. Suzanne is positief, bemoedigend, erg sympathiek, een goede luisteraar en een goede vraagsteller. Ik ben dankbaar voor haar bevestiging dat ik de lat financieel hoger mag leggen. Ik zou een groeigesprek zeker aanraden aan ondernemers die die zichzelf blokkeren door niet-helpende overtuigingen of die uit het oog zijn verloren waarvoor ze werkelijk zijn gaan ondernemen”.

Ferry de Wit, mindfulnesstrainer en eigenaar Banana Tree

Een groeigesprek is geschikt voor jou als je:

  • Open staat voor nieuwe inzichten
  • Gelooft dat je betere resultaten kunt behalen dan je nu doet, maar nog niet weet hoe
  • Niet bang bent om uitgedaagd te worden

Een groeigesprek is niet voor jou als je:

  • Je bedrijf vooral “leuk voor erbij” is
  • Je ervan overtuigd bent dat je alles alleen moet kunnen
  • Je wacht op het ideale moment om te groeien met je bedrijf