“Mijn winst is een half jaar tijd zeker verdubbeld”

“Na een half jaar heb ik mijn omzet verdubbeld, terwijl ik minder werk. Achteraf had de investering in dit traject best nog wel wat groter gemogen”.

 

“Voordat ik met Suzanne ging werken, twijfelde ik over de investering, maar ook over de verandering die het zou betekenen voor mijn business. Mijn bedrijf liep niet zoals ik wilde, maar toch vond ik het spannend om los te laten wat niet werkte. Na mijn gesprek met Suzanne, besloot ik ‘ja’ te zeggen en ervoor te gaan. Alleen al die keuze maken, zorgde voor een grote stap in mijn mindset: ik ging veel groter denken. Ik heb het traject ervaren als een grote transformatie. Na een half jaar heb ik mijn omzet verdubbeld, terwijl ik minder werk. Mijn verkoopgesprekken gaan veel gemakkelijker en ik voel niet meer de druk om te moeten verkopen. Wat ik ook erg fijn vind, is dat de processen in mijn bedrijf heel erg zijn versimpeld. Ik heb meer focus, waardoor het makkelijker is om te bepalen wat ik wel en niet doe. Ik ben vooral blij met het feit dat ik veel meer geld heb verdiend, maar zeker ook met de groei in mijn mindset. Achteraf had de investering in het traject best nog wel wat groter gemogen. Ik zou het traject zeker aanbevelen. Je moet er wel tegen kunnen dat Suzanne door je bullshit heen prikt, want daar is ze heel goed in”

Ciska van Grootveld, stijlcoach en stylist

“Door Suzanne’s traject is het me gelukt om mijn bedrijf locatieonafhankelijk te maken en heb ik genoeg winst gemaakt om mijn droomhuis te kunnen kopen!”

 “Voordat ik instapte in het jaartraject van Suzanne was ik ontzettend druk en niet meer op mijn best als ondernemer. Ik runde een succesvol trainingsbureau en werkte vaak ‘s avonds en in het weekend door. Het moest anders: ik verlangde naar meer vrijheid, zonder minder te verdienen. Ook miste ik de tijd om te werken AAN mijn bedrijf en te innoveren: ik deed alleen korte trainingen en trajecten met klanten en wist dat ik ze meer waarde te bieden had.

Mijn twijfel om in het traject te stappen, zat ‘m in het feit dat ik al heel druk was. Kon ik er wel genoeg tijd aan besteden? Maar ik besloot: als ik het wil, dan moet ik het nu doen en de knoop doorhakken. De investering doen had veel effect op me: als je een hoog bedrag hebt overgemaakt, dan ga je er écht voor.

Bij Suzanne heb ik geleerd hoe ik mijn aanbod waardevoller kon maken. Mijn klanten zijn daardoor betere resultaten gaan halen, die meer gericht zijn op de lange termijn. Daardoor is het makkelijker geworden om nieuwe klanten aan te trekken en kon ik hogere prijzen gaan vragen en mijn klanten nog meer waarde bieden.

Door de verkoopvaardigheden die ik leerde, lukte het om mijn dienst te verkopen voor veel hogere tarieven. Bovendien is de conversie van mijn verkoopgesprekken hoger, waardoor ik meer klanten heb kunnen helpen.

Verder heb ik geleerd hoe ik mijn marketing op zo’n manier kan doen, dat ik potentiële klanten echt raak. Ik ben online veel zichtbaarder geworden. Iets wat ik voordat ik met Suzanne ging werken nog heel lastig vond.

Mijn belangrijkste doel tijdens het traject, was om mijn bedrijf locatieonafhankelijk te maken. Want ik wilde heel graag naar mijn verloofde in Turkije kunnen reizen wanneer ik wil. Ook wilde ik genoeg winst maken om mijn droomhuis te kunnen kopen. Dat is allebei gelukt! Het traject heeft me zoveel vrijheid opgeleverd!”

Jaleesa Kodden – eigenaar van trainingsbureau Movemental

“In de tweede week had ik al meermaals de investering terugverdiend”

“Ik wist: dit is een traject waar ik in moet stappen.”

“‘Als jij denkt dat je echt waarde levert aan je klanten, dan raad ik je dit traject aan.”

“In 2 dagen verdiende ik meer dan wat ik eerder in een maand verdiende.”

“Je krijgt de vrijheid terug voor andere dingen die belangrijk zijn.”

“‘Mijn tip aan ondernemers zou zijn: ga dit traject gewoon doen!”

“Ik vind Suzanne heel kundig en scherp.”

“‘Ik zou een samenwerking met Suzanne aanraden aan elke ondernemer.”

“Door Suzanne ben ik meer in mezelf gaan geloven.”

Ik werk met Suzanne om mijn sales- en ondernemers-vaardigheden te verbeteren.”

“Door Suzanne weten we nu welke denkfouten we maakten.”

“Ik weet nu hoe ik mij als zo kan positioneren dat ik minder uren hoef te werken en dus meer vrije tijd overhoud”

“Ik was in eerste instantie behoorlijk sceptisch over wat Suzanne schrijft over high end ondernemen. Wel viel Suzanne mij online op door de consistentie in haar boodschap. Die boodschap triggerde me steeds meer.

Ik had vaak klanten die verwachtten dat ik alles voor ze deed en oploste. Daardoor ging ik over mijn grenzen. Ik miste waardering. Dat wilde ik niet meer.

Bovendien: door mijn longziekte is mijn energie veel schaarser geworden en weet ik beter wat écht belangrijk voor me is. Zo wilde ik vaker op vakantie kunnen en leuke dingen kunnen doen met familie.

Anderen kan ik goed helpen bij hun positionering, maar bij mezelf had ik blinde vlekken. Ik zag niet goed hoe ik mezelf zo kan positioneren dat ik klanten aantrek die de waarde van mijn expertise inzien én die waarde eruit kunnen en willen halen.

Daarom besloot ik met Suzanne te gaan werken. Ze is echt anders dan andere businesscoaches en daar houd ik van. Mijn ervaring is dat ik niet zoveel leer van gelijkgestemden, maar juist van die mensen die mij geen gelijk geven. Suzanne doorleeft echt wat ze zegt en investeert zelf veel in coaching.

Wat ik waardeer in Suzanne, is dat ze een sterke analyticus is. Ze doet wat ze predikt en blijft staan voor haar visie. Een visie die soms ook kritiek oproept. Dat vind ik ijzersterk. Ze heeft me verrassende inzichten gegeven, die direct implementeerbaar zijn.

Door de 1-op-1 VIP-dag die ik met haar deed, weet ik nu hoe ik mij als Fascinate-brandingadviseur zo kan positioneren dat ik minder uren hoef te werken en dus meer vrije tijd overhoud. Dat is waar ik het voor doe. En Suzanne heeft iets bij me aangezet waardoor ik veel duidelijker mijn grenzen aangeef”.

Manon Toma, personal branding-strateeg

“Ik heb mijn niche aangescherpt en geleerd hoe ik aantrekkelijker kan worden voor mijn ideale klanten.”

“Ik vond de investering een groot bedrag voor één dag. En twijfelde of de dag ging opleveren wat Suzanne zegt, omdat ik vind dat er op social media veel gouden bergen worden beloofd. Ik besloot toch met Suzanne te gaan werken, omdat ik niet meer zo’n volle agenda wil en tijd voor mezelf wil houden én nog belangrijker, omdat ik nog meer van toegevoegde waarde wil zijn voor mijn klanten.

Door de VIP-dag heb ik mijn niche aangescherpt en geleerd hoe ik aantrekkelijker kan worden voor mijn ideale klanten. Ik weet nu beter op wie ik me het beste kan richten en hoe ik mijn marketing kan gaan doen. Ook heb ik besloten om mij een jaar lang door Suzanne te laten coachen in haar jaartraject om mijn doelen te bereiken”.

Deborah Holleman, ondernemerscoach

“Het heeft mij meer klanten en continuïteit opgeleverd.”

‘Ik wilde graag minder operationeel bezig zijn met video en meer advieswerk verkopen. En ik was op zoek naar hoe ik dat het beste kon doen. Suzanne kwam met het verkopen van een resultaat in plaats van mijn tijd. Dat sprak me heel erg aan. Het is een andere manier van denken en die wekte een verlangen aan. Ik twijfelde over de investering, maar dacht toen: ik ga het gewoon doen. Ik zag het als een kado aan mezelf, iets wat me heel veel biedt.

Nu weet ik bijvoorbeeld veel beter hoe ik mijn marketing moet aanpakken. Ik ben veel zichtbaarder en weet beter hoe ik mijn doelgroep moet raken. Ook kan ik nu beter inspelen op de behoefte en pijn van mijn klant, wat me nieuwe klanten en meer continuïteit heeft opgeleverd.

Ik sta veel meer in mijn kracht, weet beter wat ik te bieden heb en durf mezelf meer waarde toe te kennen. Ook neem ik mezelf serieuzer en durf ik hogere bedragen te vragen. Ik heb echt mijn grenzen verlegd, daar ben ik heel dankbaar voor. Suzanne heeft me uit mijn comfortzone gehaald, dat is heel waardevol geweest.

Het traject van Suzanne raad ik met name aan aan trainers die al overtuigd zijn van hun waarde, maar meer willen verdienen door langere trajecten te verkopen’.

Annegien van den Ende, eigenaar Monkey Motions

“Ik weet nu hoe ik mezelf kan onderscheiden, krijg meer klanten en vraag hogere bedragen.”

“Ik ben met Suzanne gaan werken omdat ik dacht dat ze heel anders is dan ik en haar goed kon gebruiken om buiten mijn comfortzone te gaan. Ik wilde meer klanten krijgen, meer verdienen meer vrijheid krijgen in mijn bedrijf. Het was moeilijk voor me om de juiste klanten aan te trekken, die echt bij me passen.

Door het traject heb ik inzicht gekregen in mijn money mindset en hoe ik mezelf kan onderscheiden. Mijn blogs zijn sterker geworden en mijn verkoopvaardigheden zijn verbeterd: daardoor bereik ik meer mensen en krijg ik meer klanten. Ik ben inderdaad buiten mijn comfortzone gegaan: hogere bedragen gaan vragen, mensen rechtstreeks gaan benaderen en live gegaan op social media bijvoorbeeld.

Ik ben Suzanne specifiek dankbaar voor een inzicht dat ik heb gekregen door het traject: dat mijn echte passie niet blijkt te liggen bij mijn huidige werk als voedingsconsulent. Maar dat ik heel graag vrouwen wil helpen met seksvraagstukken”.

Mira den Breejen, eigenaar Maatje Mira