“Mijn winst is een half jaar tijd zeker verdubbeld”

“Na een half jaar heb ik mijn omzet verdubbeld, terwijl ik minder werk. Achteraf had de investering in dit traject best nog wel wat groter gemogen”.

 

“Voordat ik met Suzanne ging werken, twijfelde ik over de investering, maar ook over de verandering die het zou betekenen voor mijn business. Mijn bedrijf liep niet zoals ik wilde, maar toch vond ik het spannend om los te laten wat niet werkte. Na mijn gesprek met Suzanne, besloot ik ‘ja’ te zeggen en ervoor te gaan. Alleen al die keuze maken, zorgde voor een grote stap in mijn mindset: ik ging veel groter denken. Ik heb het traject ervaren als een grote transformatie. Na een half jaar heb ik mijn omzet verdubbeld, terwijl ik minder werk. Mijn verkoopgesprekken gaan veel gemakkelijker en ik voel niet meer de druk om te moeten verkopen. Wat ik ook erg fijn vind, is dat de processen in mijn bedrijf heel erg zijn versimpeld. Ik heb meer focus, waardoor het makkelijker is om te bepalen wat ik wel en niet doe. Ik ben vooral blij met het feit dat ik veel meer geld heb verdiend, maar zeker ook met de groei in mijn mindset. Achteraf had de investering in het traject best nog wel wat groter gemogen. Ik zou het traject zeker aanbevelen. Je moet er wel tegen kunnen dat Suzanne door je bullshit heen prikt, want daar is ze heel goed in”

Ciska van Grootveld, stijlcoach en stylist

“Door Suzanne’s traject is het me gelukt om mijn bedrijf locatieonafhankelijk te maken en heb ik genoeg winst gemaakt om mijn droomhuis te kunnen kopen!”

 “Voordat ik instapte in het jaartraject van Suzanne was ik ontzettend druk en niet meer op mijn best als ondernemer. Ik runde een succesvol trainingsbureau en werkte vaak ‘s avonds en in het weekend door. Het moest anders: ik verlangde naar meer vrijheid, zonder minder te verdienen. Ook miste ik de tijd om te werken AAN mijn bedrijf en te innoveren: ik deed alleen korte trainingen en trajecten met klanten en wist dat ik ze meer waarde te bieden had.

Mijn twijfel om in het traject te stappen, zat ‘m in het feit dat ik al heel druk was. Kon ik er wel genoeg tijd aan besteden? Maar ik besloot: als ik het wil, dan moet ik het nu doen en de knoop doorhakken. De investering doen had veel effect op me: als je een hoog bedrag hebt overgemaakt, dan ga je er écht voor.

Bij Suzanne heb ik geleerd hoe ik mijn aanbod waardevoller kon maken. Mijn klanten zijn daardoor betere resultaten gaan halen, die meer gericht zijn op de lange termijn. Daardoor is het makkelijker geworden om nieuwe klanten aan te trekken en kon ik hogere prijzen gaan vragen en mijn klanten nog meer waarde bieden.

Door de verkoopvaardigheden die ik leerde, lukte het om mijn dienst te verkopen voor veel hogere tarieven. Bovendien is de conversie van mijn verkoopgesprekken hoger, waardoor ik meer klanten heb kunnen helpen.

Verder heb ik geleerd hoe ik mijn marketing op zo’n manier kan doen, dat ik potentiële klanten echt raak. Ik ben online veel zichtbaarder geworden. Iets wat ik voordat ik met Suzanne ging werken nog heel lastig vond.

Mijn belangrijkste doel tijdens het traject, was om mijn bedrijf locatieonafhankelijk te maken. Want ik wilde heel graag naar mijn verloofde in Turkije kunnen reizen wanneer ik wil. Ook wilde ik genoeg winst maken om mijn droomhuis te kunnen kopen. Dat is allebei gelukt! Het traject heeft me zoveel vrijheid opgeleverd!”

Jaleesa Kodden – eigenaar van trainingsbureau Movemental

“Ik word nu gevraagd als expert. Mijn omzet is gestegen. Ook krijg ik meer aanvragen van de juiste klanten”.

“Voordat ik met Suzanne ging werken, werkte ik uurtje/factuurtje: als ik niet werkte, had ik ook geen inkomsten. Ik wilde graag een programma ontwikkelen, waardoor ik omzet kon maken zonder mijn uren te verkopen. De twijfel die ik had om ‘ja’ te zeggen tegen het traject, zat ‘m erin dat ik me afvroeg of ik het wel ging terugverdienen.

Voor mij was het belangrijk om meer omzet in minder tijd te maken en meer financiële zekerheid te creëren. Want ik heb een gezin om voor te zorgen en wil graag leuke dingen kunnen doen: op vakantie, dagjes en weekendjes weg…

Ik word nu gevraagd als expert. Mijn omzet is gestegen. Ook krijg ik meer aanvragen van de juiste klanten. Suzanne gaf me onder andere handvatten om op de juiste manier mijn marketing te doen. En ze leerde me wat belangrijk is in een kwalitatief, hoogwaardig programma.

Ze geeft alles in haar traject. Ze is er echt voor je en “prikt door” als het nodig is. Suzanne is eerlijk en doortastend. Ik was vooral blij met de coaching calls en livedagen, maar ook heel waardevol is de besloten Facebook-groep van het traject: je krijgt daar écht goede feedback”

Kim Minten – Profit First expert

“Al snel verkocht ik mijn eerste halfjaarprogramma van €25.000,-!”

“Het was voor mij lastig de juiste leads te genereren en mezelf in de etalage te zetten. Als ik dan uiteindelijk met iemand een gesprek had, was ik geneigd te denken: ze zullen niet kunnen betalen wat ik graag zou willen. Ik vond dat ik niet voldoende verdiende en ik vond het lastig om tot een verkoop te komen. Ook was ik altijd aan het werken onder de voorwaarden voor mijn opdrachtgever. Ik wist nooit hoe lang een samenwerking zou duren.

Ik vond het een hele spannende stap om ‘ja’ te zeggen tegen het jaartraject, omdat je een grote investering doet. Daardoor wil je groots presteren en bij groots presteren hoort dat je bang bent om te falen.

Waarom ik voor Suzanne koos? Omdat ik graag op niveau gecoacht wil worden en Suzanne senior vind. Ook vind ik haar heel consistent in de boodschap die ze deelt. Het eerste gesprek met Suzanne voelde voor mij ongemakkelijk en dat zag ik als een goed teken: ik wil niet naar de mond gepraat, maar uitgedaagd worden.

Door het traject ben ik van uurtje/factuurtje en losse trainingen naar een programma gegaan waarin al mijn expertise aan bod komt en ik mijn eigen agenda kan bepalen. Al snel verkocht ik mijn eerste halfjaarprogramma van €25.000,-!”

Ook heb ik door het traject geleerd hoe ik salesgesprekken kan voeren waarmee ik in 1 à 2 gesprekken een klant binnenhaal. De klanten die ik nu aantrek zijn bereid een grote investering te doen en zitten echt op mijn ideale niveau”

Leonie Sprokholt, leiderschapscoach

“In de tweede week had ik al meermaals de investering terugverdiend”

“Ik wist: dit is een traject waar ik in moet stappen.”

“‘Als jij denkt dat je echt waarde levert aan je klanten, dan raad ik je dit traject aan.”

“In 2 dagen verdiende ik meer dan wat ik eerder in een maand verdiende.”

“Je krijgt de vrijheid terug voor andere dingen die belangrijk zijn.”

“‘Mijn tip aan ondernemers zou zijn: ga dit traject gewoon doen!”

“Ik vind Suzanne heel kundig en scherp.”

“‘Ik zou een samenwerking met Suzanne aanraden aan elke ondernemer.”

“Door Suzanne ben ik meer in mezelf gaan geloven.”

Ik werk met Suzanne om mijn sales- en ondernemers-vaardigheden te verbeteren.”

“Door Suzanne weten we nu welke denkfouten we maakten.”

“Ik weet nu hoe ik mij als zo kan positioneren dat ik minder uren hoef te werken en dus meer vrije tijd overhoud”

“Ik was in eerste instantie behoorlijk sceptisch over wat Suzanne schrijft over high end ondernemen. Wel viel Suzanne mij online op door de consistentie in haar boodschap. Die boodschap triggerde me steeds meer.

Ik had vaak klanten die verwachtten dat ik alles voor ze deed en oploste. Daardoor ging ik over mijn grenzen. Ik miste waardering. Dat wilde ik niet meer.

Bovendien: door mijn longziekte is mijn energie veel schaarser geworden en weet ik beter wat écht belangrijk voor me is. Zo wilde ik vaker op vakantie kunnen en leuke dingen kunnen doen met familie.

Anderen kan ik goed helpen bij hun positionering, maar bij mezelf had ik blinde vlekken. Ik zag niet goed hoe ik mezelf zo kan positioneren dat ik klanten aantrek die de waarde van mijn expertise inzien én die waarde eruit kunnen en willen halen.

Daarom besloot ik met Suzanne te gaan werken. Ze is echt anders dan andere businesscoaches en daar houd ik van. Mijn ervaring is dat ik niet zoveel leer van gelijkgestemden, maar juist van die mensen die mij geen gelijk geven. Suzanne doorleeft echt wat ze zegt en investeert zelf veel in coaching.

Wat ik waardeer in Suzanne, is dat ze een sterke analyticus is. Ze doet wat ze predikt en blijft staan voor haar visie. Een visie die soms ook kritiek oproept. Dat vind ik ijzersterk. Ze heeft me verrassende inzichten gegeven, die direct implementeerbaar zijn.

Door de 1-op-1 VIP-dag die ik met haar deed, weet ik nu hoe ik mij als Fascinate-brandingadviseur zo kan positioneren dat ik minder uren hoef te werken en dus meer vrije tijd overhoud. Dat is waar ik het voor doe. En Suzanne heeft iets bij me aangezet waardoor ik veel duidelijker mijn grenzen aangeef”.

Manon Toma, personal branding-strateeg

“Het heeft mij meer klanten en continuïteit opgeleverd.”

‘Ik wilde graag minder operationeel bezig zijn met video en meer advieswerk verkopen. En ik was op zoek naar hoe ik dat het beste kon doen. Suzanne kwam met het verkopen van een resultaat in plaats van mijn tijd. Dat sprak me heel erg aan. Het is een andere manier van denken en die wekte een verlangen aan. Ik twijfelde over de investering, maar dacht toen: ik ga het gewoon doen. Ik zag het als een kado aan mezelf, iets wat me heel veel biedt.

Nu weet ik bijvoorbeeld veel beter hoe ik mijn marketing moet aanpakken. Ik ben veel zichtbaarder en weet beter hoe ik mijn doelgroep moet raken. Ook kan ik nu beter inspelen op de behoefte en pijn van mijn klant, wat me nieuwe klanten en meer continuïteit heeft opgeleverd.

Ik sta veel meer in mijn kracht, weet beter wat ik te bieden heb en durf mezelf meer waarde toe te kennen. Ook neem ik mezelf serieuzer en durf ik hogere bedragen te vragen. Ik heb echt mijn grenzen verlegd, daar ben ik heel dankbaar voor. Suzanne heeft me uit mijn comfortzone gehaald, dat is heel waardevol geweest.

Het traject van Suzanne raad ik met name aan aan trainers die al overtuigd zijn van hun waarde, maar meer willen verdienen door langere trajecten te verkopen’.

Annegien van den Ende, eigenaar Monkey Motions

“Ik weet nu hoe ik mezelf kan onderscheiden, krijg meer klanten en vraag hogere bedragen.”

“Ik ben met Suzanne gaan werken omdat ik dacht dat ze heel anders is dan ik en haar goed kon gebruiken om buiten mijn comfortzone te gaan. Ik wilde meer klanten krijgen, meer verdienen meer vrijheid krijgen in mijn bedrijf. Het was moeilijk voor me om de juiste klanten aan te trekken, die echt bij me passen.

Door het traject heb ik inzicht gekregen in mijn money mindset en hoe ik mezelf kan onderscheiden. Mijn blogs zijn sterker geworden en mijn verkoopvaardigheden zijn verbeterd: daardoor bereik ik meer mensen en krijg ik meer klanten. Ik ben inderdaad buiten mijn comfortzone gegaan: hogere bedragen gaan vragen, mensen rechtstreeks gaan benaderen en live gegaan op social media bijvoorbeeld.

Ik ben Suzanne specifiek dankbaar voor een inzicht dat ik heb gekregen door het traject: dat mijn echte passie niet blijkt te liggen bij mijn huidige werk als voedingsconsulent. Maar dat ik heel graag vrouwen wil helpen met seksvraagstukken”.

Mira den Breejen, eigenaar Maatje Mira