Wat doe je als klanten je aan het lijntje houden? – Gran Canaria vlog!

Een paar weken geleden was ik op Gran Canaria om vakantie te vieren én te werken. Ik werk namelijk zoveel mogelijk locatieonafhankelijk, wat super veel vrijheid geeft. In deze vlog neem ik je mee tijdens mijn week en beantwoord ik vragen als: ‘Wat doe je als klanten je aan het lijntje houden?’.

Heb jij de ambitie om dit jaar je omzet te verdubbelen, wil je leren hoe je slimmer kunt werken dan op uurbasis en/of hoe ook jij hoge prijzen kunt vragen voor je dienst? Vraag een gratis groeigesprek met me aan.

Download nu mijn e-book!

Haal super waardevolle mindsettips uit mijn e-book: “Hoe ik als ondernemer ontdekte dat mijn mindset totaal verkeerd was”.

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en je ontvangt het e-book GRATIS.

*Je ontvangt ook regelmatig waardevolle businesstips.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd. * Velden zijn verplicht

Verstuur reactie